AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Otevírací doba Vysočina arény pro zimní sezonu 2023

V sekci kalendář byla aktualizována otevírací doba areálu. Pro letošek jsme přidali návštěvníkům více hodin lyžování pro veřejnost! Prozatím stále platí rozdělení areálu na horní tratě nad tubusy a stadion se střelnicí. Po propojení tratí a zkompletizování běžeckých okruhů Vás budeme v následujících dnech informovat.

Pravidelně upravované lyžařské okruhy Vysočina arény můžete využívat bezplatně v hodinách pro veřejnost. Dodržujte prosím stanovené časy pro lyžování veřejnosti a stejně tak pro organizovanou sportovní činnost lyžařských i biatlonových oddílů. V aréně stále platí pravidla aktualizované v článku zahájení lyžařské sezony.

Před návštěvou arény vždy raději zkontrolujte sekci Kalendář, pro případné změny, které se mohou v závislosti na povětrnosních podmínkách a plánovaných závodech v aréně měnit. Pro využívání tratí a střelnice v době vymezené pro sportovní skupiny a organizovanou činnost, je třeba zarezervovat trénink prostřednictvím online formuláře.

Rezervaci je pořeba zaslat nejpozději do čtvrtka do 12:00 na následující týden!
The reservation must be submitted latest on thursday 12:00 PM for the following week.

Ohledně večerního lyžování Vás budeme informovat v následujících dnech, nejdříve však bude umozněno po kompletním navežení technického sněhu na zbývající sekce tratě, které aktuálně nejsou hotové. V kalendáři naleznete vždy aktuální informace.