AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Rozpis lyžování 21. - 25. února

Od čtvrtka areál opět zpřístupňujeme veřejnosti

Pondělí a úterý budou v areálu Vysočina Areny probíhat úklidové práce po MS v biatlonu. Budeme se vše snažit zkoordinovat tak, abychom ve středu areál zpřístupnili pro trénink sportovních skupin a veřejnosti. Počítejte však s tím, že s ohledem na předpověď počasí budou podmínky pro lyžování složité a daleko do ideálu. řed návštěvou areálu prosím pozorně nastudujte provozní řád a rozpis s hodinami, které jsou vymezeny lyžování veřejnosti a jednotlivých sportovních skupin. 

Otevření tratí je podmíněno několika pravidly, o jejichž přečtení a respektování prosíme každého lyžaře, kterému na našem areálu alespoň trochu záleží:

  1. Hodinový rozpis areálu s časy pro veřejnost najdete v sekci Kalendář. =====>>>>> Prosíme, respektujte stanovené časy!
  2. Zákaz lyžování v nočních hodinách mimo stanovené časy. Díky modernímu osvětlení budete mít prostor k tréninku i ve večerních hodinách. V čerstvě urolbované stopě si opravdu lyžovačku neužijete a navíc zničíte stopy všem lyžařům, kteří do Vysočina Areny další den dorazí.
  3. Okruhy jsou jednosměrné, prosíme dodržujte značení směru.
  4. Do stopy vstupujte pouze z prostoru pod administrativní budovou Office Area zde.
  5. Pohyb na tratích je možný pouze s lyžemi. V botách na sníh nevstupujte!
  6. Bobisty a sáňkaře prosíme, aby lyžařům neničili připravené stopy a našli si pro jízdu místa mimo Vysočina Arenu.
  7. Pejsky rovněž venčete mimo lyžařské tratě.

PS: Pokud budete mít jakékoli podněty nebo dotazy k provozu Vysočina Areny, piště přímo výkonnému řediteli areálu na email jan.skricka@vysocina-arena.cz. Rádi vaše dotazy zodpovíme.