AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Úprava lyžařských tras na Novoměstsku

Sportovní klub Nové Město na Moravě se bude i v sezóně 2021/22 podílet v roli subdodavatele na úpravách lyžařských tras na Novoměstsku. Dalšími subjekty odpovědnými za úpravu stop jsou TS Nové Město na Moravě, TJ Pohledec, Askino s.r.o., Karel Janů (Slavkovice) a TJ Řečice. Rozsah stop, za jejichž úpravu odpovídá SK Nové Město na Moravě je znázorněn na přiložené mapě.

Klikněte na obrázek pro zobrazení ve větším rozlišení.

Stejně jako v minulých letech platí, že zastřešující organizací odpovědnou za koordinaci úpravy tratí, jejich letní přípravu, zajištění potřebných povolení majitelů pozemků a komunikaci s veřejností je Svazek obcí Mikroregion Novoměstsko. Sportovní klub, stejně jako ostatní dodavatelé, úpravu tratí provádí vždy na objednávku Mikroregionu Novoměstsko za předpokladu, že to umožňují sněhové podmínky a nehrozí poškození drahé techniky, která je k úpravě stop za potřebí, a současně zemědělské půdy na lyžařských tratích.

Informace o stavu běžeckých tratí jsou pravidelně zveřejňovány na adrese https://lyzovani.nmnm.cz/

Kontaktní osoby

Koordinace úpravy tratí
Ing. Martin Křižovic
Email: stopy.nmnm@gmail.com

Informace o stavu tratí
IC NMNM
Telefon: +420 566 598 750
Email: ic@nmnm.cz

Přípravy na zimní provoz ve Vysočina Areně

Sportovní klub Nové Město na Moravě v těchto dnech intenzivně pracuje na přípravě zimního provozu Vysočina Areny. Chladné počasí tohoto týdne umožňuje zasněžování technickým sněhem a od pondělí začne navážení sněhu na tratě. Pokud vše dobře půjde, zahájíme zimní provoz v týdnu od 20. prosince. O rozsahu připravených závodních tratí přímo ve Vysočina Areně, stejně jako o organizaci provozu a hodin pro veřejnost, vás budeme ještě informovat ke konci příštího týdne.

Vzhledem k probíhajícím přípravám areálu VA v současné době stále plátí zákaz vstupu na stadion i závodní tratě.