AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Běh Ochozou - 11. 10. 2020

Informace k závodu

I s ohledem na nová vládní preventivní opatření k šíření koronaviru uděláme maximum pro uspořádání tradičního Běhu Ochozou. Abychom však dostáli nařízení o limitu 130 osob, jsme nuceni přistoupit k několika organizačním opatřením.

  • Závodit budou pouze sportovci registrovaní v rámci SLČR a ČSB a to ročníky 2012 – 2003 dle kategorií v rozpisu. Limit počtu startujících je stanoven na 100 osob. 
  • Po naplnění limitu nebudou další registrace možné! 
  • Registrace bude považována za platnou pouze po uhrazení částky na účet SK NMNM a bude možná pouze elektronicky v termínu do pátku 9. října 2020 (za předpokladu, že peníze budou do tohoto data připsány na účet SK). Příjem hotovosti s ohledem na hygienická opatření není možný. Registrace a dohlášky na místě nebudou možné!!!
  • K převlékání a jako zázemí budou sloužit pouze jednotlivé servisní buňky. Převlékání ve společných prostorách garáže nebude možné. 
  • Jako WC lze použít toalety u Testcentra Sun’s Caffé.

Kompletní informace najdete v propozicích a registračních formulářích.

Za tým pořadatelů SK NMNM Jan Skřička a Dagmar Hromádková.        

PS: Současně tímto oznamujeme, že s ohledem na zpřísněná hygienická pravidla a předpokládaný vývoj situace ohledně šíření koronaviru uspořádáme 2. ročník Daňkova Memoriálu (původně plánovaný na 31. 10.) v náhradním jarním termínu, který oznámíme do konce roku 2020.