AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Nové Město už ladí přípravy na biatlonové mistrovství světa

Do zahájení mistrovství světa v biatlonu v únoru 2024 ve Vysočina Areně zbývá ještě dva a půl roku. Důležité vykročení k této významné akci dala v (pátek) volební Valná hromada Sportovního klubu SK Nové Město, která dala na další čtyři roky důvěru a silný mandát stávajícímu předsednictvu, v němž došlo jen k několika malým personálním změnám.

Devítičlenný výkonný výbor byl zvolen ve složení Mgr. Jiří Hamza, Mgr. Dagmar Hromádková, Mgr. Miroslav Handschuh, Jiří Hradil, Ing. Martin Černý, Zdeněk Korbář, Ing. Václav Švub, Mgr. Vlastimil Jakeš a Roman Wolker – ten nahradil dlouholetého člena výboru Karla Klapače, který již na pozici člena výboru nekandidoval. Výbor obdržel na další čtyřleté období naprosto jednoznačný mandát, když pro něj hlasovalo sto procent všech přítomných členů.

Stejně jednoznačný mandát získala i tříčlenná dozorčí rada ve Složení JUDr. Libor Černý, Marie Hadačová a Josef Podařil.

Na zvolené vedení čeká v nejbližším období usilovná práce spojená s modernizací Vysočina Areny, která je zásadní s ohledem na udržení konkurenceschopnosti areálu nejen na nadcházející mistrovství světa, ale i na všechny další světové akce v běhu na lyžích a biatlonu v Novém Městě na Moravě.