AKTUALITY

Zpět na přehled aktualit

Informace k 1. kolu (ČMP) - Štěpánské závody

9. ledna 2022 - Vysočina Arena

Organizační pokyny

  1. plánky tratí, výsledky a další informace nebudou na sportovišti zveřejňovány v tištěné podobě.
    Všechny dokumenty najdete v odkazech na konci tohoto článku.
  2. vyhlášení vítězů nebude => tašky s cenami a diplomy si mohou závodníci na 1. až 3. místě vyzvednout v kanceláři závodů po zveřejnění výsledků. Kategorie benjamínci/benjamínky je nesoutěžní – nebude se stanovovat pořadí. Všem dětem bude změřen čas, budou abecedně zapsány do výsledkové listiny a v cíli dostanou sladkou odměnu za zvládnutí trati.
  3. Startovní čísla pro jednotlivé kluby (skupiny) vyzvedne vždy jeden povolaný zástupce, který svým podpisem na místě rovněž stvrdí bezinfekčnost svých sportovců – viz dokument s hygienickými pokyny v příloze.
  4. S ohledem na novoroční oblevu jsme byli nuceni na stadionu opět spustit sněžná děla. Počítejte tedy s určitými omezeními na stadionu. 
  5. Vstup na stadion a závodní tratě je možný pouze v časech stanovených pro jednotlivé bloky – viz časový harmonogram závodu v příloze. Nerespektování časového harmonogramu bude trestáno diskvalifikaci a odebráním startovního čísla!!!
  6. lyžařský trénink na tratích je možný pouze v části nad tubusy, kudy nevede závodní trať – https://mapy.cz/s/buhupoluju
  7. Nástup do stopy pro trénink pod tubusy – https://mapy.cz/s/jekututamu

Odkazy na důležité dokumenty

Startovka a výsledky